Ajankohtaista


Poikkeukset viikkokursseissa

HUOM! Kaikki TSS:n viikkokurssit ja tapahtumat ovat toistaiseksi tauolla koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi. Jäämme seuraaman tilannetta ja tiedotamme kurssien jatkosta tai mahdollisesta keskeytyksestä myöhemmin nettisivuillamme, Facebookissa ja jäsentiedotteella. Pysykää terveinä!


Tulevia tapahtumia

Lokakuu
Pe 16.10. - su 18.10. May We Swing


Tue TSS:a ja ilahduta ystävääsi TSS:n tanssilahjakortilla!

Tanssilahjakortit ovat rantautuneet TSS:lle! Nyt voit yllättää ystäväsi, perheenjäsenesi tai itsesi tanssinriemukkaalla lahjalla!
Lahjakortista saa haluamansa summan arvoisen ja se toimii maksuvälineenä TSS:n tanssikursseilla vuoden ajan ostohetkestä.
Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä jäsenvastaavaamme: jasenvastaava at turkuswingsociety.com!


TSS sosiaalisessa mediassa

Tiesitkö, että löydät Turku Swing Societyn myös sosiaalisesta mediasta? Tykkäämällä TSS:n Facebook-sivusta saat uusimmat tiedotteet ensimmäisten joukossa! Facebookista löydät niin ikään Turku Swing Society -tanssisalimme. Voit seurata meitä nyt myös Instagramissa. Tämän lisäksi ylläpidämme west coast swingistä, lindy hopista ja argentiinalaisesta tangosta Facebook-ryhmiä, jotka yhdistävät eri lajiemme tanssijat. Olemme luoneet lisäksi kirpputoriryhmän, jossa jäsenemme voivat vapaasti ja omalla vastuullaan myydä vanhoja tanssivaatteitaan, -kenkiään tai muita tanssitarvikkeitaan. Tervetuloa yhteisöömme!