Ajankohtaista

Tutustumisbileet 19.10.


Perjantaina 19.10. on TSS:n perinteisten tutustumisbileiden aika! Bileet alkavat klo 19 Saippua Centerin upouudella salilla ja siellä soi lajiemme mukaisesti lindy hop, west coast swing ja argentiinalainen tango. Näihin bileisiin varsinkin kaikki vasta tanssiharrastuksensa aloittaneet ovat erityisen tervetulleita mukaan! Tarjolla on menevän musiikin ja hyvän seuran lisäksi hieman naposteltavaa ja juomista.

Lisätietoja ja tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/674954222903243/

Kokeile alkeita ilmaiseksi!

Huom! Vaikka et olisi päässyt ensimmäiselle kerralle, olet tervetullut vielä toiselle ja viimeistään kolmannelle kurssikerralle. Toiselle kerralle voit tulla vielä ilmaiseksi ja ilman ilmoittautumista!

Syyskausi lähestyy ja on aika kaivaa tanssikengät komeroista! Turku Swing Society (TSS) tarjoaa tänäkin syksynä kattavan kurssivalikoiman niin lindy hopista, west coast swingistä kuin argentiinalaisesta tangostakin! (Ks. Lajikuvaukset)

Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa sunnuntaina 26.8.2018 klo 18! Ilmoittaudu tästä linkistä. Alkeisiin voi ilmoittautua myös ensimmäisen kurssikerran jälkeen, voit siis tulla kokeilemaan kurssejamme ensimmäisen kerran täysin ilmaiseksi ja ilman ennakkoilmoittautumista. (Ks. Syksyn kurssiaikataulu)


Turku Swing Society Facebookissa: https://www.facebook.com/turkuswingsociety/

Tapahtumakalenteri


100% West coast swing -bileet!

West coast swingistä järjestetään syyskaudella 100% westibileitä perjantaina 21.9., 26.10. sekä 9.11. klo 19-22. Bileet pidetään TSS:n uudella salilla Saippua Centerillä. Tarjolla on pientä naposteltavaa. Sisäänpääsy 3€ jäsenet ja 5€ muut.
Tule mukaan! :)

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2055445248101395/

Practilonga!

TSS järjestää tasaisen satunnaisesti argentiinalaisen tangon bileitä, practilongia TSS-salilla! Bileisiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset tangoajat! Sinun ei tarvitse olla TSS:n jäsen osallistuaksesi, mutta jäsenkorttia vilauttamalla saat alennusta pääsymaksusta! Tarjolla on pientä purtavaa ja hyvää seuraa. Seuraavat practilongat pidetään 28.9. ja 5.10. klo 18:30-21:30. Tervetuloa!

Ilahduta ystävääsi TSS:n tanssilahjakortilla!


Tanssilahjakortit ovat rantautuneet TSS:lle! Nyt voit yllättää ystäväsi, perheenjäsenesi tai itsesi tanssinriemukkaalla lahjalla!
Lahjakortista saa haluamansa summan arvoisen ja se toimii maksuvälineenä TSS:n tanssikursseilla vuoden ajan ostohetkestä.
Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä jäsenvastaavaamme Oona Peltoseen: jasenvastaava at turkuswingsociety.com!

Tiesitkö, että löydät Turku Swing Societyn myös Facebookista?


Tykkäämällä TSS:n Facebook-sivusta saat uusimmat tiedotteet ensimmäisten joukossa! Facebookista löydät niin ikään Turku Swing Society -tanssisalimme. Tämän lisäksi ylläpidämme west coast swingistä, lindy hopista ja argentiinalaisesta tangosta Facebook-ryhmiä, jotka yhdistävät eri lajiemme tanssijat. Olemme luoneet lisäksi kirpputoriryhmän, jossa jäsenemme voivat vapaasti ja omalla vastuullaan myydä vanhoja tanssivaatteitaan, -kenkiään tai muita tanssitarvikkeitaan. Tervetuloa yhteisöömme!