Ajankohtaista

Tulevia tapahtumia

Torstaisin 25.4.-30.5. Practilonga

Pe 19.4. 100% WCS-bileet
Pe 3.5. Kevään päätösbileet
Su 5.5. Tuomaksen ja Reetan WCS-workshop
Su 5.5. Tuomaksen ja Reetan WCS-kisaryhmä
La 11.5. Lindy hop -miniworkshop & bileet
Pe 17.5. Rock&Swing -tanssibileet Littoisten lavalla
Pe 31.5. 90-luvun WCS-teemabileet

Kiitos kevätkauden tansseista!

Tanssikurssit ovat tämän kauden osalta tanssitut ja me Turku Swing Societyllä haluamme kiittää kaikkia toimintaamme osallistuneita innokkaita tanssijoita! :) Jotta ensi kaudesta tulisi vieläkin parempi, toivoisimme että kävisit kertomassa mielipiteesi kursseista täyttämällä lyhyen kurssipalautteen, joka löytyy täältä.

Tapahtumakalenteri

Ilahduta ystävääsi TSS:n tanssilahjakortilla!


Tanssilahjakortit ovat rantautuneet TSS:lle! Nyt voit yllättää ystäväsi, perheenjäsenesi tai itsesi tanssinriemukkaalla lahjalla!
Lahjakortista saa haluamansa summan arvoisen ja se toimii maksuvälineenä TSS:n tanssikursseilla vuoden ajan ostohetkestä.
Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä jäsenvastaavaamme Oona Peltoseen: jasenvastaava at turkuswingsociety.com!

Tiesitkö, että löydät Turku Swing Societyn myös Facebookista?


Tykkäämällä TSS:n Facebook-sivusta saat uusimmat tiedotteet ensimmäisten joukossa! Facebookista löydät niin ikään Turku Swing Society -tanssisalimme. Tämän lisäksi ylläpidämme west coast swingistä, lindy hopista ja argentiinalaisesta tangosta Facebook-ryhmiä, jotka yhdistävät eri lajiemme tanssijat. Olemme luoneet lisäksi kirpputoriryhmän, jossa jäsenemme voivat vapaasti ja omalla vastuullaan myydä vanhoja tanssivaatteitaan, -kenkiään tai muita tanssitarvikkeitaan. Tervetuloa yhteisöömme!