Ajankohtaista


TSS hakee uutta puheenjohtajaa ja nettisivuvastaavaa!

Kiinnostaisiko sinua ideoida, kehitellä ja päättää TSS:n tulevasta toiminnasta? Entäpä tutustua ja viettää aikaa hyvien tyyppien kanssa? Haluaisitko oppia uusia asioita? Tai nähdä aitiopaikalta, miten yhdistys toimii? Entä kiinnostaisiko sinua saada hyvännäköinen maininta CV:hen ja saada muita etuja?

Istuva puheenjohtajamme joutuu valitettavasti jättämään pestinsä lähikuukausien aikana perheenlisäyksen johdosta ja nyt etsimmekin innokasta jatkajaa vastuulliseen, mutta vaikutusvaltaiseen hommaan! Puheenjohtajana et joudu hoitamaan hommia yksin, vaan apunasi on varapuheenjohtaja ja koko muu hallitus! Et myöskään tarvitse aikaisempaa kokemusta puheenjohtajuudesta tai hallitustoiminnasta. Me perehdytämme sinut tehtävään!

Myös nettisivuvastaavamme joutuu lopettamaan hommansa kevään aikana, joten jos puheenjohtajan titteli ei innosta, niin miltä kuulostaisi yksinkertainen ja mukava pesti TSS-sivujen hallinnoijana? Tähän pestiin et tarvitse lainkaan aikaisempaa IT-kokemusta, sillä kaikki tarvittavat tiedot ja taidot opetetaan uudelle toimijalle. Nettisivuvastaavana voit toimia hallituksen ulkopuolisena vastuuhenkilönä saaden silti kaikki hallituslaisten edut!

Jos olet vähääkään kiinnostunut pesteistä, ota rohkeasti yhteyttä puheenjohtajaan (puheenjohtaja at turkuswingsociety.com) tai keneen tahansa hallituksen jäseneen, niin kerromme sinulle lisää!

Ilahduta ystävääsi TSS:n tanssilahjakortilla!


Tanssilahjakortit ovat rantautuneet TSS:lle! Nyt voit yllättää ystäväsi, perheenjäsenesi tai itsesi tanssinriemukkaalla lahjalla!
Lahjakortista saa haluamansa summan arvoisen ja se toimii maksuvälineenä TSS:n tanssikursseilla vuoden ajan ostohetkestä.
Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä jäsenvastaavaamme Oona Peltoseen: jasenvastaava at turkuswingsociety.com!

Tiesitkö, että löydät Turku Swing Societyn myös Facebookista?


Tykkäämällä TSS:n Facebook-sivusta saat uusimmat tiedotteet ensimmäisten joukossa! Facebookista löydät niin ikään Turku Swing Society -tanssisalimme. Tämän lisäksi ylläpidämme west coast swingistä, lindy hopista ja argentiinalaisesta tangosta Facebook-ryhmiä, jotka yhdistävät eri lajiemme tanssijat. Olemme luoneet lisäksi kirpputoriryhmän, jossa jäsenemme voivat vapaasti ja omalla vastuullaan myydä vanhoja tanssivaatteitaan, -kenkiään tai muita tanssitarvikkeitaan. Tervetuloa yhteisöömme!