Ajankohtaista

Kokeile alkeita ilmaiseksi!

Syyskausi lähestyy ja on aika kaivaa tanssikengät komeroista! Turku Swing Society (TSS) tarjoaa tänäkin syksynä kattavan kurssivalikoiman niin lindy hopista, west coast swingistä kuin argentiinalaisesta tangostakin! (Ks. Lajikuvaukset)

Ilmoittautuminen syksyn kursseille on alkanut! Ilmoittaudu tästä linkistä. Alkeisiin voi ilmoittautua myös ensimmäisen kurssikerran jälkeen - voit siis tulla kokeilemaan kurssejamme ensimmäisen kerran täysin ilmaiseksi ja ilman ennakkoilmoittautumista. (Ks. Syksyn kurssiaikataulu)

Uusi sisäänkäynti

Saippua Centerin remontin seurauksena TSS-salin sisäänkäynti on muuttunut!
Kulku salille käy E-rapun sijaan B-rapun kautta.

Tulevia tapahtumia

Ma 9.9. - To 12.9. Kaikille avoin ja ilmainen kokeiluviikko! Ks. kurssiaikataulu
Pe 29.11.–Su 1.12. SwingÅbo II

Ilmoittautuminen syksyn kursseille on alkanut!

Syksyn kurssit alkavat maanantaina 9.9. ja ilmoittautuminen kursseille on käynnistynyt. Tutustu syksyn aikatauluun täällä!

Tapahtumakalenteri

Ilahduta ystävääsi TSS:n tanssilahjakortilla!


Tanssilahjakortit ovat rantautuneet TSS:lle! Nyt voit yllättää ystäväsi, perheenjäsenesi tai itsesi tanssinriemukkaalla lahjalla!
Lahjakortista saa haluamansa summan arvoisen ja se toimii maksuvälineenä TSS:n tanssikursseilla vuoden ajan ostohetkestä.
Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä jäsenvastaavaamme Oona Peltoseen: jasenvastaava at turkuswingsociety.com!

TSS sosiaalisessa mediassa


Tiesitkö, että löydät Turku Swing Societyn myös sosiaalisesta mediasta? Tykkäämällä TSS:n Facebook-sivusta saat uusimmat tiedotteet ensimmäisten joukossa! Facebookista löydät niin ikään Turku Swing Society -tanssisalimme. Voit seurata meitä nyt myös Instagramissa. Tämän lisäksi ylläpidämme west coast swingistä, lindy hopista ja argentiinalaisesta tangosta Facebook-ryhmiä, jotka yhdistävät eri lajiemme tanssijat. Olemme luoneet lisäksi kirpputoriryhmän, jossa jäsenemme voivat vapaasti ja omalla vastuullaan myydä vanhoja tanssivaatteitaan, -kenkiään tai muita tanssitarvikkeitaan. Tervetuloa yhteisöömme!