Tilanneviesti

Ilmoittautuminen on suljettu.

Ilmoittautuminen kursseille / jäseneksi

Ennakkoilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kolmannelle kurssijaksolle (16.11.-9.12.) aukeaa torstaina 5.11. klo 19 ja sulkeutuu perjantaina 13.11. klo 19! Kurssi-ilmoittautuminen toiselle kurssijaksolle on sulkeutunut. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteys jäsenvastaavaan: jasenvastaava (at) turkuswingsociety.com

TSS:n kaikilla kursseilla on ennakkoilmottautuminen, jotta saamme taattua hyvän paritasapainon osallistujille. Ryhmiin otetaan kurssilaisia ilmoittautumisjärjestyksessä niin, että paritasapaino säilyy hyvänä. Parin kanssa ilmoittautuvat pääsevät suoraan kurssille. Kurssille pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse. Huom! Kursseilla ei ole erillistä tutustumiskertaa.

Vahvistusviestit tulevat sähköpostiisi, kun sinut on hyväksytty kurssille. Jokaiselta kurssilta lähetetään erikseen varmistusviesti. Maksutiedot tulevat myös jälkikäteen erillisellä sähköpostiviestillä. (Muista tarkistaa myös roskapostikansiosi!)


Syyskauden kurssimaksut 2020

Syyskausi alkaa maanantaina 21.9. ja syksyn tanssikurssit koostuvat kolmesta 4 opetuskerran jaksosta. Voit ilmoittautua kerralla vain tulevalle jaksolle. Ilmoittautuminen avataan uudestaan aina ennen uuden jakson alkua.

Syyskauden jäsenmaksu ei sisälly kurssihintoihin ja se maksetaan erikseen (yhden kerran syyskauden aikana). Kurssimaksun maksaneena voit osallistua kyseisen kurssijakson useammalle kurssille. Muista ilmoittautua kaikille haluamillesi kursseille ennakkoon! Mikäli haluat osallistua vain kauden vapaaharjoituksiin, nauttia TSS:n jäseneduista tai tukea TSS:ää, riittää, että maksat pelkän jäsenmaksun.

Opiskelijat, jatko-opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset
15 € / 4 kerran jakso

Työssäkäyvät
35 € / 4 kerran jakso

Jäsenmaksu
15 €

Maksuohjeet lähetetään kurssilaisille, kun kurssilaisvalinnat ovat valmiit.
Tutustu Turku Swing Societyn ajantasaiseen jäsenrekisteriselosteeseen täällä.


Jäsenedut

Jäsenmaksun maksaneena saat käydä kaikilla kauden vapareilla ja saat alennusta bileistä, kannatustuotteista sekä tanssisalin vuokrasta (koskee vain yksityishenkilöitä, ei yrityksiä/yhdistyksiä). TSS:n jäsenenä pääset nauttimaan myös SUSEL:in jäseneduista, joista saat lisätietoa täältä: http://www.susel.fi/jasenetupaikat
Vilauttamalla TSS:n jäsenkorttia saat lisäksi 5 % alennuksen Tanssipuodin (https://tanssipuoti.fi) ja 10 % alennuksen Tanssivan Enkelin (http://tanssivaenkeli.fi/fi) tuotteista.
Huom! Olemme siirtyneet pysyviin kausitarrallisiin jäsenkortteihin, joten älä heitä korttiasi pois kauden loputtua, mikäli haluat jatkaa jäsenenämme taas seuraavalla kaudella! :)


Koronavarotoimenpiteet

Koska vallitseva tartuntatautitilanne edellyttää tanssikurssien järjestämiseltä erityisvaatimuksia olemme TSS:ssä linjanneet seuraavia asioita:

 • Kaikille kursseille ilmoittaudutaan etukäteen ja kursseilla ei ole kokeilukertaa.
 • Syyskausi on jaettu kolmeen jaksoon siltä varalta, että joudumme keskeyttämään tanssikurssien järjestämisen.
 • Suosittelemme osallistumaan kursseille oman parin kanssa. Voit kuitenkin ilmoittautua myös ilman paria.
 • Poikkeuksena on lindy hop -kurssi, jossa ei ole parinvaihtoa. Mikäli ilmoittaudut ilman paria, sinut paritetaan vastakkaisessa roolissa olevan tanssijan kanssa, ja sitoudut tanssimaan sinulle osoitetun parin kanssa kyseisen jakson ajan.
 • West coast swingin ja argentiinalaisen tangon tunneilla on suppeampi parinvaihto eli jaamme ryhmän pienempiin vaihtoympyröihin. Voit kuitenkin tanssia vain oman parisi kanssa.
 • Tunneille tullessa pitää olla täysin terve. Jos sinulla on yhtään sairastumisen tunnetta, älä tule tanssitunnille!
 • Tunneilla noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa (kädet pestään saippualla tai käytetään käsidesiä ennen tuntia ja tunnin jälkeen).
 • Suosittelemme kasvomaskien (oikeaoppista) käyttöä tuntien aikana.
 • Tilojen (kahvat ym.) desinfiointia tehostetaan.
 • Huom! Saatamme joutua rajoittamaan kurssilaisten määrää, mikäli ilmoittautumisia tulee paljon.
 • Ovet tunneille aukeavat 15 minuuttia ennen tuntia, millä yritetään välttää ruuhkaa tuulikaapissa ja narikassa.
 • Mikäli sairastut koronavirukseen, toivomme, että ilmoitat siitä välittömästi kyseisen tanssilajin lajivastaavalle tai opettajille, jotta voimme välittää tiedon anonyymisti kaikille altistuneille.

Kiitos ymmärryksestäsi ja yhteistyöstäsi!


Peruutusehdot

Kursseilla ei ole erillistä tutustumiskertaa. Osallistuessasi 4 kerran kurssille olet velvoitettu maksamaan koko kurssimaksun. Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään koronatilanteen vuoksi kurssimaksua ei palauteta.


Lahjakortit

Tanssilahjakortit ovat rantautuneet TSS:lle! Nyt voit yllättää ystäväsi tai perheenjäsenesi tanssinriemukkaalla lahjalla!
Lahjakortista saa haluamansa summan arvoisen ja se toimii maksuvälineenä TSS:n tanssikursseilla ja -tapahtumissa vuoden ajan ostohetkestä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä jäsenvastaavaamme: jasenvastaava at turkuswingsociety.com!


Tervetuloa tanssiyhteisöömme!

Tiesitkö, että löydät Turku Swing Societyn myös sosiaalisesta mediasta? Tykkäämällä TSS:n Facebook-sivusta saat uusimmat tiedotteet ensimmäisten joukossa! Voit seurata meitä nyt myös Instagramissa. Tämän lisäksi ylläpidämme west coast swingistä, lindy hopista ja argentiinalaisesta tangosta Facebook-ryhmiä, jotka yhdistävät eri lajiemme tanssijat. Olemme luoneet lisäksi kirpputoriryhmän, jossa jäsenemme voivat vapaasti ja omalla vastuullaan myydä vanhoja tanssivaatteitaan, -kenkiään tai muita tanssitarvikkeitaan. Tervetuloa yhteisöömme!


ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Ilmoittautuminen kolmannelle kurssijaksolle (16.11.-9.12.) aukeaa torstaina 5.11. klo 19 ja sulkeutuu perjantaina 13.11. klo 19! Ilmoittautuminen toiselle kurssijaksolle on päättynyt. Jos myöhästyit ilmoittautumisesta tai jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys jäsenvastaavaan: jasenvastaava (at) turkuswingsociety.com