Ilmoittautuminen kursseille / jäseneksi

Ennakkoilmoittautuminen

TSS:n kaikilla kursseilla on ennakkoilmottautuminen, jotta saamme taattua hyvän paritasapainon osallistujille. Ryhmiin otetaan kurssilaisia ilmoittautumisjärjestyksessä niin, että paritasapaino säilyy hyvänä. Parin kanssa ilmoittautuvat pääsevät suoraan kurssille. Kurssille pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse. Kursseille voi ilmoittautua myös vasta ensimmäisen kurssikerran jälkeen. Voit siis tulla kokeilemaan lajia täysin ilmaiseksi ensimmäiselle kerralle! Huomaa kuitenkin, että varmistat paikkasi kurssilla ilmoittautumalla ajoissa ja/tai parin kanssa.

Vahvistusviestit tulevat sähköpostiisi, kun sinut on hyväksytty kurssille. Jokaiselta kurssilta lähetetään erikseen varmistusviesti. Maksutiedot tulevat myös jälkikäteen erillisellä sähköpostiviestillä. (Muista tarkistaa myös roskapostikansiosi.) HUOM! Voit tulla ensimmäiselle kurssikerralle, vaikka et olisi vielä saanut varmistusviestiä.


Kevätkauden kurssimaksut 2020

Opiskelijat, jatko-opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset
55 € + 5 € / lisäkurssi

Työssäkäyvät
110 € + 10 € / lisäkurssi

Pelkkä jäsenmaksu
15 €

Jäsenmaksu sisältyy kurssimaksuihin ja tanssikurssit sisältävät 12 opetuskertaa.
Osallistuessasi useammalle kuin yhdelle kurssille, kausimaksun lisäksi jokaista lisäkurssia kohden on pieni lisämaksu.

Mikäli haluat osallistua vain kauden vapaaharjoituksiin tai nauttia TSS:n jäseneduista, riittää, että maksat jäsenmaksun.

Maksuohjeet lähetetään kurssilaisille, kun kurssilaisvalinnat ovat valmiit.

Tutustu Turku Swing Societyn ajantasaiseen jäsenrekisteriselosteeseen täällä.


Jäsenedut

Jäsenmaksun maksaneena saat käydä kaikilla kauden vapareilla ja saat alennusta bileistä, kannatustuotteista sekä TSS-salin vuokrasta (koskee vain yksityishenkilöitä, ei yrityksiä/yhdistyksiä). TSS:n jäsenenä pääset nauttimaan myös SUSEL:in jäseneduista, joista saat lisätietoa täältä: http://www.susel.fi/jasenetupaikat
Vilauttamalla TSS:n jäsenkorttia saat lisäksi 5 % alennuksen Tanssipuodin (https://tanssipuoti.fi) ja 10 % alennuksen Tanssivan Enkelin (http://tanssivaenkeli.fi/fi) tuotteista.
Huom! Olemme siirtyneet pysyviin kausitarrallisiin jäsenkortteihin, joten älä heitä korttiasi pois kauden loputtua, mikäli haluat jatkaa jäsenenämme taas seuraavalla kaudella! :)


Peruutusehdot

Kurssin ensimmäinen kerta on tutustumiskerta, jolle voit osallistua maksutta. Jos osallistut kurssin seuraaville kerroille, olet velvollinen maksamaan kurssin kokonaisuudessaan.

Ainoastaan pidemmissä sairaustapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Tällöin kurssimaksuosuudesta palautetaan osallistumatta jäävien kurssiviikkojen osuus. Esim. neljän kerran jälkeen keskeytyneestä kurssista palautetaan 95 / 12 * 8 = 63,34 euroa. Kahdeksannen kurssikerran jälkeen maksusta ei palauteta mitään.


Lahjakortit

Tanssilahjakortit ovat rantautuneet TSS:lle! Nyt voit yllättää ystäväsi tai perheenjäsenesi tanssinriemukkaalla lahjalla!
Lahjakortista saa haluamansa summan arvoisen ja se toimii maksuvälineenä TSS:n tanssikursseilla ja -tapahtumissa vuoden ajan ostohetkestä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä jäsenvastaavaamme: jasenvastaava at turkuswingsociety.com!


Tervetuloa tanssiyhteisöömme!

Tiesitkö, että löydät Turku Swing Societyn myös sosiaalisesta mediasta? Tykkäämällä TSS:n Facebook-sivusta saat uusimmat tiedotteet ensimmäisten joukossa! Facebookista löydät niin ikään Turku Swing Society -tanssisalimme. Voit seurata meitä nyt myös Instagramissa. Tämän lisäksi ylläpidämme west coast swingistä, lindy hopista ja argentiinalaisesta tangosta Facebook-ryhmiä, jotka yhdistävät eri lajiemme tanssijat. Olemme luoneet lisäksi kirpputoriryhmän, jossa jäsenemme voivat vapaasti ja omalla vastuullaan myydä vanhoja tanssivaatteitaan, -kenkiään tai muita tanssitarvikkeitaan. Tervetuloa yhteisöömme!


ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Ilmoittautuminen kevään kursseille aukeaa maanantaina 13.1. klo 20!

(Turun yliopiston ylioppilaskunta)
HUOM! Sähköpostilistamme on tyhjentynyt, joten jos olet liittynyt aikaisemmin listallemme ja haluat saada jatkossakin jäsentiedotteita, valitse "Kyllä". (Liittyessäsi sähköpostilistalle saat ajankohtaista tietoa kursseista ja tapahtumista jäsentiedotteen muodossa. Voit perua liittymisen milloin tahansa.)
TSS on siirtynyt pysyviin kausitarrallisiin jäsenkortteihin. Jos olet hukannut korttisi, valitse "Ei".
ViejäSeuraajaEn osallistu
Argentiinalainen tango, alkeet
Argentiinalainen tango, alkeisjatko
Lindy hop, alkeet
Lindy hop, alkeisjatko/jatko 1
Lindy hop, jatko 2
West coast swing, alkeet
West coast swing, alkeisjatko/jatko1
West coast swing, jatko 2
Jos valitset vahingossa kurssin, jolle et halua osallistua, valitse "En osallistu".
Jos osallistut usealle kurssille parin kanssa, kirjoita parin nimi jokaista kurssia kohden. Esimerkiksi: Argentiinalainen tango alkeet / Pete Parinen. West coast swing jatko 2 / Tiina Tanssija.
Muodossa: Kurssi / Parin etu- ja sukunimi. Jätä tyhjäksi, jos sinulla ei ole paria. Huom! Myös parisi on ilmoittauduttava! Jos löydät itsellesi parin ilmoittautumisen jälkeen, älä lähetä uutta ilmoittautumista, vaan ota yhteyttä jäsenvastaavaamme: jasenvastaava@turkuswingsociety.com
Henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle taholle ilman erillistä suostumusta. Suostumus on mahdollista peruuttaa milloin tahansa. Alle 16-vuotiaat eivät voi ilmoittautua ilman vanhempainvastuunkantajan kirjallista suostumusta. Tututstu jäsenreksteriselosteeseemme täällä.