Ilmoittautuminen kursseille / jäseneksi

Ilmoittautuminen kevään kursseille on päättynyt. Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa elo-syyskuussa. Voit ilmoittautua edelleen jäseneksi alla olevalla lomakkeella

Ennakkoilmoittautuminen

TSS:n kaikilla kursseilla on ennakkoilmottautuminen, jotta saamme taattua hyvän paritasapainon osallistujille. Ryhmiin otetaan kurssilaisia ilmoittautumisjärjestyksessä niin, että paritasapaino säilyy hyvänä. Parin kanssa ilmoittautuvat pääsevät suoraan kurssille. Kurssille pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse. Ennakkoilmoittautuminen kaikille kursseille aukeaa 2.1. klo 20. Alkeiskursseille voi ilmoittautua myös vasta ensimmäisen kurssikerran jälkeen, voit siis tulla kokeilemaan lajia täysin ilmaiseksi ensimmäiselle kerralle!

Vahvistusviestit tulevat sähköpostiisi, kun sinut on hyväksytty kurssille. Jokaiselta kurssilta lähetetään erikseen varmistusviesti. Maksutiedot tulevat myös jälkikäteen erillisellä sähköpostiviestillä. (Muista tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

Voit tulla ensimmäiselle kurssikerralle, vaikka et olisi vielä saanut varmistusviestiä.

Kevätkauden kurssimaksut 2019

Huom! Olemme uudistaneet hinnastoa ja luopuneet lisämaksuista.

Opiskelijoille, jatko-opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille 55 €
Aikuisille 110 €

Tanssikurssit sisältävät 14 opetuskertaa. Kauden kurssimaksu oikeuttaa käymään kaikilla TSS:n kursseilla, muista kuitenkin ilmoittautua haluamillesi kursseille.

Turku Swing Societyn jäsenmaksu on 15 €. Jäsenmaksu sisältyy kurssimaksuihin.
Mikäli haluat osallistua vain kauden vapaaharjoituksiin, riittää että maksat jäsenmaksun.

Maksuohjeet lähetetään kurssilaisille, kun kurssilaisvalinnat ovat valmiit.

Tutustu Turku Swing Societyn ajantasaiseen jäsenrekisteriselosteeseen täällä.

Jäsenedut

Jäsenmaksun maksaneena saat käydä kaikilla kauden vapareilla ja saat alennusta bileistä, kannatustuotteista sekä TSS-salin vuokrasta (koskee vain yksityishenkilöitä, ei yrityksiä/yhdistyksiä). TSS:n jäsenenä pääset nauttimaan myös SUSEL:in jäseneduista, joista saat lisätietoa täältä: http://www.susel.fi/jasenetupaikat
Vilauttamalla TSS:n jäsenkorttia saat lisäksi -5 % alennuksen Tanssipuodin (https://tanssipuoti.fi) ja -10 % alennuksen Tanssivan Enkelin (http://tanssivaenkeli.fi/fi) tuotteista.
Huom! Olemme siirtyneet pysyviin kausitarrallisiin jäsenkortteihin, joten älä heitä korttiasi pois kauden loputtua, mikäli haluat jatkaa jäsenenämme taas seuraavalla kaudella! :)

Ilahduta ystävääsi TSS:n tanssilahjakortilla!


Tanssilahjakortit ovat rantautuneet TSS:lle! Nyt voit yllättää ystäväsi, perheenjäsenesi tai itsesi tanssinriemukkaalla lahjalla!
Lahjakortista saa haluamansa summan arvoisen ja se toimii maksuvälineenä TSS:n tanssikursseilla vuoden ajan ostohetkestä.
Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä jäsenvastaavaamme Oona Peltoseen: jasenvastaava at turkuswingsociety.com!

Tiesitkö, että löydät Turku Swing Societyn myös Facebookista?


Tykkäämällä TSS:n Facebook-sivusta saat uusimmat tiedotteet ensimmäisten joukossa! Facebookista löydät niin ikään Turku Swing Society -tanssisalimme. Tämän lisäksi ylläpidämme west coast swingistä, lindy hopista ja argentiinalaisesta tangosta Facebook-ryhmiä, jotka yhdistävät eri lajiemme tanssijat. Olemme luoneet lisäksi kirpputoriryhmän, jossa jäsenemme voivat vapaasti ja omalla vastuullaan myydä vanhoja tanssivaatteitaan, -kenkiään tai muita tanssitarvikkeitaan. Tervetuloa yhteisöömme!

Ilmoittautumislomake

(Turun yliopiston ylioppilaskunta)
(Liittyessäsi sähköpostilistalle saat ajankohtaista tietoa kursseista ja tapahtumista jäsentiedotteen muodossa. Voit perua liittymisen milloin tahansa.)
TSS on siirtynyt pysyviin kausitarrallisiin jäsenkortteihin. Jos olet hukannut korttisi, valitse "Ei".
ViejäSeuraajaEn osallistu
Argentiinalainen tango, alkeet
Argentiinalainen tango, alkeisjatko
Lindy Hop, alkeet
Lindy Hop, alkeisjatko/jatko 1
Lindy Hop, jatko 2
West Coast Swing, alkeet
West Coast Swing, alkeisjatko
West Coast Swing, jatko 1
West Coast Swing, jatko 2
Jos osallistut usealle kurssille parin kanssa, kirjoita parin nimi jokaista kurssia kohden. Esimerkiksi: Argentiinalainen tango / Pete Parinen. West coast swing / Tiina Tanssija.
Muodossa: Kurssi / Parin etu- ja sukunimi. Jätä tyhjäksi, jos sinulla ei ole paria. Huom! Myös parisi on ilmoittauduttava! Jos löydät itsellesi parin ilmoittautumisen jälkeen, älä lähetä uutta ilmoittautumista, vaan ota yhteyttä jäsenvastaavaamme: jasenvastaava@turkuswingsociety.com
Henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle taholle ilman erillistä suostumusta. Suostumus on mahdollista peruuttaa milloin tahansa. Alle 16-vuotiaat eivät voi ilmoittautua ilman vanhempainvastuunkantajan kirjallista suostumusta. Tututstu jäsenreksteriselosteeseemme täällä.