Varaa Saippua Centerin sali käyttöösi


Edullista tanssi- ja liikuntatilaa tarjolla Saippua Centerillä

Turku Swing Society (TSS) vuokraa Saippua Centerillä sijaitsevaa tanssi- ja liikuntatilaa edullisesti! Olemme voittoa tavoittelematon tanssiseura, ja toivomme että myös muut liikunta- ja tanssihenkiset tahot löytäisivät uuteen kotipesäämme! Voit varata salin omaan harjoitteluun vaikka vain tunniksi, mutta tilat soveltuvat myös viikonlopputapahtumien ja iltabileiden järjestämiseen! Tilojen yhteydessä on pukuhuoneet ja sauna!

Sali sijaitsee osoitteessa Artturinkatu 2 E, 2. kerros, 20200 Turku. Liikuntatilan pinta-ala on noin 100 m2 (kuva alhaalla) ja sen yhteydessä on mukava oleskelutila sohvineen, mikroineen ja jääkaappeineen. Liikuntatilan lattia on liukasta muovimattoa, jolla vaativimmatkin tanssijamme (argentiinalainen tango, west coast swing, lindy hop) ovat löytäneet riittävästi luistoa. Salin kahdella seinällä on peilit ja tilassa on valmiina äänentoistolaitteet. Lisäksi vuokraajan käytettävissä ovat saman kerroksen tilavat pukuhuoneet ja suihkut miehille ja naisille.

Vuokrahintamme:

Tiedustele kesä-, heinä- ja elokuun kesäalea!

Päivävuorot ma-pe 06-16 ja la-su 06-12
- vakiovuorot (kertavaraus vähintään 5h) 12€/h
- yksittäisvuorot (kertavaraus alle 5h) 15€/h

Iltavuorot ma-pe klo 16-22 ja la-su klo 12-20:
- vakiovuorot (kertavaraus vähintään 5h) 15€/h
- yksittäisvuorot (kertavaraus alle 5h) 17€/h

Jäsenhinta TSS:n jäsenille arkisin 10€/h ja viikonloppuisin 12€/h
Saunan päälläoloajalta lisämaksu 4€/h

Oheisesta varauskalenterista voit tarkistaa salin varaustilanteen haluamanasi ajankohtana ja alla olevalla lomakkeella voit tehdä varauksen tai kysyä lisätietoja.

Kaikissa salia koskevissa tiedusteluissa voi olla yhteydessä salivastaava Minnaan - otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut tilasta!

Minna Sinisalo
TSS:n salivastaava
minnasinisalo934(at)gmail.com
040 776 6286

Lisää kuvia salista Facebookissa: https://www.facebook.com/Turku-Swing-Society-sali-1956097581326239/

Katso tietosuoja- ja rekisteriselosteemme täältä.

Kuva: