Yhdistys

Turku Swing Society ry (TSS) on lokakuussa 2005 perustettu rock'n'swing-tanssiseura. Haluamme tehdä swingtansseja ja argentiinalaista tangoa tunnetuksi ja olla enemmän kuin vain tanssiseura. Haluamme olla yhteisö, jossa kaikki ovat samalla viivalla ja johon kaikki ovat tervetulleita.

Tanssitunnit

Järjestämme viikkotunteja eri tanssilajeista syys- ja kevätlukukausittain. Lisäksi meillä on viikkotansseja läpi vuoden ja vapaaharjoituksia sekä pienimuotoista opetusta kesälläkin. Järjestämme myös erilaisia viikonloppu- ja teemakursseja. Tarjoamme opetusta tasoryhmittäin aivan alkeista jo pitkäänkin tanssineille.

Tiedotus ja tapahtumat

Uusimmat tiedotteet voit lukea Turku Swing Societyn Facebook-sivulta. Sen lisäksi tiedotteita lähetetään TSS:n sähköpostilistan kautta. Voit liittyä listalle, vaikka et olisikaan jäsen. Lisäksi saat tietoa tulevista tapahtumista alla olevasta tapahtumakalenterista sekä ajankohtaista-välilehdeltä.

Mikäli haluat tiedottaa jäsenillemme esim. kursseista, tanssiaisista tai palveluista, ota yhteyttä seuramme tiedottajaan: tiedottaja(at)turkuswingsociety.com.


Hallitus 2019

Puheenjohtaja ja tangovastaava: Robert Hafrén, puheenjohtaja(at)turkuswingsociety.com, tangoargentino(at)turkuswingsociety.com
Varapuheenjohtaja ja WCS-vastaava: Teemu Kankaanpää, wcs(at)turkuswingsociety.com
Sihteeri: Laura Kause
Tiedottaja: tiedottaja(at)turkuswingsociety.com
Rahastonhoitaja: Antto Mäkinen, taloudenhoitaja(at)turkuswingsociety.com
Jäsenvastaava: Salla Ryytty, jasenvastaava(at)turkuswingsociety.com
Varajäsenet: Minna Sinisalo, Toni Suonsuu

Hallituksen ulkopuoliset vastaavat:
Nettisivuvastaava: Mari Salonen
Ylläpitäjä: Nuutti Vertanen
Salivastaava: Minna Sinisalo
Lindy hop -vastaavat: Sergey Borisov, Maria Lyly, Fanny Neittaanmäki
WCS-vastaava: Oona Peltonen

Hallituksen kokoukset

Hallituksen kokoukset ovat avoimia myös jäsenille. Tule kuuntelemaan mistä keskustellaan ja tiedä ensimmäisenä millaisia kursseja ja tapahtumia TSS on järjestämässä!


Laskutusosoite:
Turku Swing Society
c/o Antto Mäkinen
Parolanpolku 14 B 27
20360 Turku

Pankkiyhteys:
FI30 5710 5220 0727 62

Yhdistyksen säännöt
Toimintakertomus 2017